2013. február 16., szombat

Nyílt nap a Vásárhelyi-Bréda Kastélyban 2013. március 2-án

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az európai állampolgárok éve alkalmából elindította az Uniós Fejlesztések nyílt napja – séta a kulisszák mögött elnevezésű programját. Célunk az, hogy megmutassuk, az európai uniós tagság mennyi mindennel járult hozzá Magyarország kulturális fejlődéséhez.

A programsorozathoz a Lökösházán található Vásárhelyi-Bréda Kastély is csatlakozott, így a nyílt napon a látogatók betekintést nyerhetnek az uniós támogatásból megvalósult újításokba. Az érdeklődők reggel 10 órától 17 óráig ingyenesen nézhetik meg a kastély repertoárjában újdonságnak számító Focault-ingát, a Palladio-kiállítást és szakmai vezetés mellett a kastély történetét is megismerhetik. A csoportok 10:00, 11:30, 13:00 és 14:30-kor indulnak. Sötétedés után pedig a világviszonylatban is különlegességnek számító fényfestészeti produkcióval várjuk az érdeklődőket.

A programmal kapcsolatos további részletekért kérjük, hogy látogasson el www.ujszechenyiterv.gov.hu honlapra. Szeretettel várunk mindenkit a Vásárhelyi-Bréda Kastélyban, március 2-án 10 órától!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése